2017/05/24

Hrať sa dá aj poležiačky

A je to tu!
Už aj druhý synček Alex (7m+) nám testuje (hrá sa a objavuje svet). Mamička tak môže zvesela písať ďalšie recenzie. Síce túto hračku sme testovali s Benom, už dávno-pradávno, keď začal stáť, ale je úžasné, že teraz ju testujeme (hráme sa s ňou) poležiačky. Aby som sa neopakovala tak sa môžete dočítať viac v následujúcich článkoch.
https://simatula.blogspot.sk/2017/05/hrat-sa-da-aj-poleziacky.html
A je pre Alexa naozaj atraktívna, pretože zrazu hračky nie sú len zhora zavesené alebo v rukách. Keď do stolčeka trocha buchne (urobí ťap, ťap) ozve sa melódia, blikoce to, rozpráva. Keď nevládze byť dlho na brušku, ľahne si - zrelaxuje na penových puzzle (je ich veľa, rôzne druhy, veľkosti, motívy), naberie silu a opäť ,,pasie koníčky" - pokračuje v hre. Ale samozrejme, že keď Beník vstal, už mu vadilo, že sa tam hrá Alex a nie sú tam nožičky. Tak sme to spravili jednoducho. Ako sa hovorí: ,,vlk sýty (Ben) a ovca celá (Alex)". Alebo naopak. To je vlastne jedno. Je dôležité, že sme to dali do poriadku a všetci boli spokojní. Stolček stál, Beník stál a ja mama (podľa Benika -,,Himi - preklad Sima - obdobie tykania je tu:) som sedela, a Alex na mojich nohách ležkal, posedával, ťapkal si spokojne do stolčeka.

Takže máme obdobie, kedy Ben potrebuje, čo má Alex, naši kamaráti alebo šteniatká. Ale snažíme sa o to, aby porozumel, že nemôže mať všetko. Nie vždy si to nechá vysvetliť a tak hľadáme hračku, ktorá by nahradila Alexovu. Aj Vaše staršie detičky niekedy berú svojim mladším súrodencom hračky? Ako to riešite vy?

Krásnu noc Vaša
Himi - Sima a o tykaní zase nabudúce
https://simatula.blogspot.sk



0 komentáre:

Zverejnenie komentára